Det var klokka 21.45 fredag kveld politiet fikk melding om innbruddet, som skal ha skjedd i en enebolig i Østbyen i Hamar. En dør er brutt opp, og det er gjort store skader inne i huset. Foreløpig er det uvisst hva som er stjålet. Politiet foretar åstedsundersøkelse, melder de på Twitter.

TRAFIKKULYKKE I MILITÆRLEIR

På Haslemoen, den nedlagte militærleiren i Våler, var totalt fire personer involvert i en trafikkulykke i 23.30-tiden fredag kveld. En personbil kjørte inn i en parkert lastebil. Ingen av de fire involverte fikk alvorlige skader. Nødetatene rykket ut til stedet.

BRÅK PÅ LILLETORGET

Fra Lilletorget i Lillehammer fikk politiet i 01-tiden natt til lørdag melding om bråk mellom flere personer. Da politiet kom fram til stedet, var det rolig, men de valgte å bortvise flere personer fra sentrum. To personer ble kjørt til sykehus for sjekk med små skader.

Fra samme mjøsby kunne politiet i klokken 02.24 melde at en mann i begynnelsen av 20-årene fikk en natt i arresten, da han ikke etterkom pålegg fra politiet. Mannen mistenkes for bruk av narkotika og anmeldes for dette.

FLERE TIL ARRESTEN

Fra Gjøvik fikk politiet klokken 01.13 melding om en kranglete gjest ved et utested. De rykket ut og bortviste vedkommende fra sentrum.

Noen minutter senere kom det inn melding om bråk mellom en dørvakt og noen personer ved et utested, også dette i Gjøvik. De endte med at en dame i 20-årene ble kjørt til arresten.

Også fra Trysil ble det meldt om bråk i sentrum, klokken 00.44, og politiet rykket ut. Det endte med at en mann i 20-årene ble kjørt til arresten, og han anmeldes for ordensforstyrrelse.

I Kongsvinger måtte politiet bistå et utested, som hadde fått besøk av en kranglete gjest. Mannen i 20-årene ble først kastet ut fra utestedet, før politiet klokken 01.39 bortviste ham fra sentrum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.