Det var ikke mindre enn seks biler involvert i ulykken. Politiets melding var at to personer kunne være lettere skadd, men senere viste det seg at fire personer hadde lettere skader.

 - Tre personer klaget over nakkesmerter. En hadde skadet en ankel, forteller operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt.

Alle de seks bilene som var involvert var personbiler.

Ifølge operasjonslederen tok tre av personene seg til legevakt for egen hjelp.

 - Var det glatt på strekningen der kollisjonen skjedde?

 - Det er uvisst. Det var i alle fall ikke noe tema for oss i går kveld, sier Solberg.

Like før klokka 23 var vegen åpen igjen i begge retninger, ifølge Vegtrafikksentral Øst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.