Politiet har som vanlig hatt litt å henge fingrene i natt til lørdag.

Det startet klokken 23.32 fredag kveld i Kongsvinger, hvor politiet stanset en bil. I bilen satt fem personer i 20-årene som blir anmeldt for bruk av narkotika.

Utenlandske borgere

Videre klokken 00.53 ble det meldt om ordensforstyrrelse ved et utested i Elverum. Fire utenlandske borgere ble bortvist grunnet kranglete atferd.

I Elverum klokken 01.31 ble det meldt om en mindre ordensforstyrrelse utenfor et utested. En mann i 20-årene fikk beskjed om å holde seg unna stedet fram til lørdag morgen.

På Gjøvik klokken 01.41 ble det meldt om en ordensforstyrrelse hvorpå en gutt i slutten av tenårene blir bortvist fra stedet grunnet knuffing eller slåssing.

På Lena nærmere 02.30 ble det meldt om et mindre slagsmål mellom to menn i 20-årene. Begge ble bortvist fra stedet.

På Lillehammer på samme tid ble det meldt om at tre-fire menn var involvert i en tildragelse. Politiet har vært i kontakt med to av dem. Den ene anmelder et forhold hvor han har blitt slått og tatt kvelertak på.

I Gjøvik sentrum klokken 02.54 ble en mann anmeldt for å ha båret kniv på offentlig sted.

På Lillehammer klokken 03.15 ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter et mindre slagsmål.

På Gjøvik klokken 03.34 blir en mann satt i arresten etter ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

Trafikkuhell på E6

På E6 sør for Øyertunnelen skjedde et trafikkuhell klokken 05.45. Ingen personskade, men føreren, en kvinne i 20-årene blir anmeldt for kjøring i beruset tilstand.

På Rena i morgentimene lørdag, rundt klokken 06.00, ble en mann i 60-årene bortvist fra stasjonsområdet etter å ha vært til sjenanse for personell fra forsvaret.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.