Her er politiloggen fra Innlandet politidistrikt natt til lørdag 6. oktober:

Rv 15 ved Skjåk, kl. 2300: Bilfører stanset av UP etter å ha kjørt i 93 km/t i 60-sone. Anmeldelse med førerkortbeslag. Fører samtykket i beslaget.

Gjøvik sentrum, kl. 2300: En mann i 20-årene er bortvist fra sentrum etter å ha forsøkt å angripe en vekter på et utested.

Tynset sentrum, kl. 2300: Promillekontroll. 37 førere kontrollert, ingen reaksjoner.

Follebu ved Fv 255,  kl. 0020-0130: Vi har hatt en trafikkontroll. 30 førere kontrollert, ingen reaksjoner.

Rv 4 ved Jaren, kl. 0415: Meldt om en bil som har kjørt av vegen og gått rundt. En person i bilen er ute og oppegående. Nødetater til stedet.

  • Oppdatering: Fører forklarer at han har kommet utfor kanten på vegen, truffet en lyktestolpe og gått rundt på taket. Fører framstår som uskadd. Bilen er berget.

Jømna, kl. 07.40: Bilfører pågrepet og innsatt i arrest etter å ha forsøkt å unndra seg kontroll. Fører kjørte seg fast på skogsbilveg og stakk til skogs. Ble like etter funnet av politiet. Anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort og kjøring i ruspåvirket tilstand.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.