Det har vært en innholdsrik natt for politiet i Innlandet. Her føler politiloggen:

* Klokken 00.29 kom det inn melding om bråk i Hamar. Tre personer ble bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg aggressivt på byen. Tilløp til håndgemeng. To menn og én kvinne som alle var i 20-årene.

* Det er lurt å høre på politiet. Det gjorde ikke en mann i Gjøvik som tidligere på kvelden hadde fått pålegg fra politiet om å fjerne seg fra sentrum. Natten ble i stedet tilbragt på sentralarresten.

* Klokken 00.57 stanset politiet et kjøretøy i Ottestad i Stange. Der gjorde de beslag av en mindre mengde narkotika. Det ble også avdekket ulovlig våpenbesittelse. Føreren anmeldes for begge forhold og ble dimittert etter avhøret med politiet.

* Klokken 01.06 fikk politiet melding om slåsskamp mellom to kvinner på Raufoss. Ingen av kvinnene viste seg å være skadet og begge ble bortvist.

* Klokken 01.56 var fire personer involvert i håndgemeng i Hamar sentrum. Politiet var på stedet og fikk skilt partene. To personer ble bortvist fra sentrum.

* Klokken 01.59 ble en menn i Hamar anmeldt for urinering på offentlig sted.

* Klokkken 02.20 stanset politiet en mann i Elverum som tidligere på kvelden hadde fått pålegg om å fjerne seg fra sentrum. Han ble tatt med til arresten og anmeldes for å ikke ha etterkommet  bortvisningspålegget. 

* Klokken 02.34 ble politiet tilkalt til et utested i Fagernes etter melding om bråk. Én person ble bortvist fra stedet.

* Klokken 02.37 ble politiet tilkalt til et serveringssted i Hamar. En mann som hadde vært kranglete mot flere gjester ble bortvist av politiet.

* Klokken 03.24 ble en mann anmeldt i Lillehammer for å ha urinert foran politipatruljen på offentlig sted.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.