Klokken 00.31 ble en person bortvist fra et utested i Lom. Vedkommende, men mann i 50-årene var beruset og hadde oppført seg ufint mot gjester.

Klokken 00.49 ble det meldt om brann i et vogntog som sto parkert på en bensinstasjon i Alvdal. Det oppsto ingen personskader og brannen ble relativt kjapt slokket.

Klokken 00.56 ble en mann i 20-årene anmeldt for drikking på offentlig sted i Lillehammer.

Klokken 00.57 ble en beruset kvinne i 20-årene bortvist fra en restaurant i Gjøvik grunnet ordensforstyrrelse.

Bortvist fra restaurant

Klokken 01.09 ble tre menn i 20-årene bortvist fra restaurant i Gjøvik på grunn av ordensforstyrrelse.

Klokken 01.56 ble en mannlig bilfører stanset og anmeldt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand i Lillehammer sentrum.

Klokken 02.01 ble en mann i Gjøvik anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg om å forlate sentrum.

Klokken 02.40 ble en kranglete mann i 30-årene bortvist fra utested i Gjøvik.

Krangel mellom kvinne og mann

En mann i 30-årene ble anmeldt for å ha kjørt bil i ruset tilstand i Hernes.

På Matrand måtte politiet løse opp flokene da det kom inn melding om ordensforstyrrelse da mann og kvinne kranglet på privat adresse.

Klokken 03.02 ble mann i 30-årene anmeldt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand i Lom.

Klokken 03.41 ble en mann i 20-årene anmeldt for å ha kjørt alkoholpåvirket på Rena. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.