Det har vært flere hendelser både på Hedmarken og ellers i fylket. Her følger politiets logg:

* I går kveld ble en mann i 40-årene anmeldt for bruk av narkotika og for besittelse av kniv på offentlig sted. Hendelsen skjedde i Elverum sentrum.

* På Hamar lørdag kveld ble en mann i 20-årene slått i ansiktet i Hamar sentrum. Mannen måtte på legevakt for sjekk. Saken er anmeldt, men ingen er så langt pågrepet.

* I Moelv fikk politiet i natt inn melding om skadeverk på to biler som hadde blitt ripet opp. Det skjedde ved en adresse hvor det også var en større fest. Forholdene anmeldes.

* I Brumunddal ble seks personer i slutten av tenårene og i begynnelsen av 20-årene anmeldt for bruk av narkotika. Politiet kom over dem på en ungdomsfest.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.