Her er politiloggen fra natt til søndag 19. august.

Lillehammer, kl 22.15: Politiet tilkalt da en person skal være slått ned. Ambulanse på vei.

  • Oppdatering: "Den fornærmede mannen er kjørt Lillehammer sykehus for behandling, mulige bruddskader i ansiktet. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot, saken etterforskes videre."

Våler, kl 23.27: Meldt om slagsmål på en privatadresse. Politiet til stedet. De to kamphanene hadde forsvunnet da politiet ankom, ingen sak fra politiets side.

Kongsvinger, kl 01.19: En person utøvde skadeverk på bygning og et kjøretøy i form av ruteknusing. Mannen ble bortvist fra sentrum av politiet, anmeldes for begge forholdene.

Elverum, kl. 01.59: Gjest på utested oppført seg truende mot vaktene. Politi til stedet - gjesten bortvist. Mulig anmeldelse i etterkant.

Elverum, kl. 02.01: Ny vanskelig gjest ved utested. Bortvist fra Elverum sentrum.

Fagernes, kl 02.18: Beruset mann opptrådte ufint og kranglete mot ansatte og gjester ved utested. Politiet bortviste mannen fra sentrum.

Hamar, kl. 02.21: Patrulje kontrollerte et kjøretøy. Mistanke om straffbar virksomhet i form av pirattaxi. Fører anmeldes.

Gjøvik, kl 02.36: meldt om masseslagsmål inne på Mc Donalds. Skulle også ha vært kastet stoler i tumultene. Politiet på stedet har fått forklart et mulig hendelsesforløp, og to fornærmede personer er registrert. Den/de mistenkte er ikke pågrepet, saken etterforskes.

Hamar, kl 02.54: Politipatrulje bevitnet overlevering av narkotika på gaten. En mistenkt forsøkte å unndra seg politiet, men ble innhentet. Innbragt sentralarresten hvor bevissikring ble gjennomført. Mannen blir anmeldt for bruk og besittelse av nark, dimittert.

Våler, kl 03.16: Meldt om slagsmål i sentrum. Politiet på stedet snakket med partene, noe uklart hendelsesforløp, ingen personskader, og ingen av dem ønsker å anmelde noe. Politiet oppretter ikke sak.

Lillehammer, kl 03.21: Meldt om slagsmål med flere deltagere i sentrum. Politiet til stedet, en person hevdet seg slått, ikke behov for helsebistand. En mistenkt person løp fra stedet. Politiet har spor å gå etter, og saken etterforskes videre.

Braskereidfoss, kl 03.44: Etter tips fra publikum stanset politiet et kjøretøy hvor føreren mistenktes for å ha kjørt i påvirket tilstand samt kjøring uten gyldig førerkort. Den mistenkte kvinnen ble dimittert etter prøvetaking.

E6 Rudshøgda, kl. 03:51: Meldt om enslig kjøretøy ut av veg. Patrulje til stedet. Store skader på bil og rekkverk - ingen personskade. Fører mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand og fremstilles for prøvetaking.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.