Her er politiloggen fra natt til lørdag 18. august 2018:

Lillehammer, kl. 00.18: En BMW 325, hvit m/sort tak, reg nr KH45921 meldt stjålet mellom kl 20.00 og 00.15.

Brumunddal, kl. 00.30: En beruset mann oppførte seg kranglete på utested. Mannen ble bortvist av politiet.

Lillehammer, kl. 01.18: En beruset mann gikk til angrep på dørvakter ved et utested. Mannen ble innbrakt til sentralarresten og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Gjøvik, kl. 01.21: En mann oppførte seg truende mot dørvakt. Politiet til stedet. Mannen var etterlyst da han hadde rømt fra soning. Han ble pågrepet og kjørt tilbake til Sør-Øst politidistrikt. Han var også i besittelse av mindre mengde narkotika og anmeldes for dette.

Hamar, kl. 01.40: En svært beruset mann ble innbrakt til sentralarresten da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han mistenkes også for bruk av narkotika og anmeldes for dette.

Helgøya, kl. 01.44: Politiet ble tilkalt til en privatadresse hvor det hadde vært en voldshendelse. Den fornærmede ble ikke alvorlig skadd, og den mistenkte var forsvunnet da politiet ankom. Fornærmede bebuder anmeldelse.

Gjøvik, kl. 02.13: En vakt ved et utested trengte bistand for å håndtere en kranglete gjest. Da politiet påtraff mannen ikke langt unna, fant de ham urinerende på offentlig sted. Han anmeldes for dette, og er gitt pålegg om å fjerne seg fra sentrum.

Kongsvinger, kl. 02.46: En mann fikk lettere skader en en voldshendelse utenfor utested. Den skadde ble undersøkt av helse og dimittert på stedet. Den mistenkte var forsvunnet, men politiet etterforsker saken videre.

Elverum, kl. 02.55: En vekter meldte om en rabiat person i sentrum. Politiet dro til stedet, og mannen ble gitt pålegg om å fjerne seg fra sentrum på grunn av sin oppførsel.

Våler, kl. 03.26: Meldt om en voldshendelse utenfor en butikk. Politiet til stedet, og både den fornærmede og den mistenkte befant seg der. Den fornærmede kvinnen ble kjørt til legevakta for kontroll, men ble utskrevet uten skader. Saken etterforskes.

Gjøvik, kl. 03.51: En overstadig beruset mann som tidligere på natten var gitt pålegg om å fjerne seg fra sentrum klarte ikke å etterkomme pålegget fra politiet, og ble innbrakt sentralarresten. Anmeldes for brudd på pålegget.

Kongsvinger, kl. 04.19: Politiet mottok nødsamtale fra en person som hadde blitt innelåst på et utested etter stengetid. Politiet fikk tak i innehaver som fikk låst kvinnen ut. Hun ble kjørt hjem av patruljen.

Elverum, kl. 04.38: En overstadig beruset mann ramlet inn i en fremmeds hus. Han ble geleidet ut og forsøkte å komme seg inn på en annen adresse istedet. Mannen var i godt humør og ikke voldelig eller truende, bare for beruset til å vite hvor han skulle. Mannen ble satt i drosje av politiet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00