Vi begynner like etter midnatt, da politiet klokka 00.02 pågrep to personerpå Flisa for kokainbruk. Ved nærmere tester og avleggelse av urinprøve viste det seg at personene også hadde andre stoffer i blodet. Begge ble anmeldt av politiet.

En halvtime før, klokka 23.25 på Lillehammer, ble en person anmeldt på grunn av skadeverk i sentrum. Personen skal ha knust en blomsterpotte og ødelagt et skilt.

I Stange ble en mopedfører klokka 23.50 stoppet langs fylkesveg 222 ved Ottestad, da politiet mistenkte personen for å ha kjørt moped i ruset tilstand. Personen hadde heller ikke gyldig førerkort på seg. Politiet framstilte vedkommende for blodprøvetaking, og anmeldte forholdet.

Tilbake på Flisa, klokka 00.51 ble to festivaldeltagere bortvist fra "Streetmeet" (rånetreff, red. anm.) etter at de skal ha gjort skade på en bil. Eieren av bilen anmeldte de to til politiet.

Senere på natten, klokka 02.38 rykket politiet ut til en melding om "flatfyll" i Hamarvegen, i bydelen Søre Ål. Politiet fant på stedet en person som var overstadig beruset, og nedkjølt. Helsevesenet kom også til stedet, og tok over ansvaret for den berusede personen.

Det samme skjedde i Elverum klokka 03.02, men i dette tilfellet valgte politiet selv å ta med personen til legevakten for en helsesjekk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.