Dette er politiloggen fra natt til lørdag den 7. juli 2018:

Kl. 21.47, Brumunddal: Melding om brann i Kvarberg gård. Alle nødetater er på stedet.

  • Kl. 22.05: Brannvesenet: "Det er full fyr i hovedbygningen og fare for spredning. To personer som var inne i bygningen er kontroll på."
  • Kl. 22.20: Det brenner i kårboligen, og brannvesenet jobber for å redde hovedbygningen. En kvinne kjørt legevakt for sjekk.

Les mer om brannen på Kvarberg gård og se video fra slukningsarbeidet her.

Kl. 22.13, Elverum sentrum: Politiet rykket ut til en privatadresse etter melding om støy fra en leilighet. En person ble kjørt i arresten etter å ha spyttet på politiet. Politiet oppretter sak.

Kl. 23.30, Storsjødammen, Åmot: Melding om skadeverk på en parkert bil. Dekk på bilen er skåret opp. Politiet har vært på stedet, og oppretter sak.

Kl. 23.50, Gjøvik: 31 båtførere ble kontrollert da politiet avholdt kontroll på Mjøsa. Ingen reaksjoner, men politiet skriver på Twitter at de er "skuffet over manglende bruk av redningsvester på personer som ferdes i båt".

Kl. 00.10, Gran: En beruset kvinne i 50-årene blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann og for ikke å ha etterkommet pålegg. Kvinnen ble kjørt til arresten.

Kl. 02.45, Reinsvoll: "To menn sist i tenårene blir anmeldt for bruk av narkotika."

Kl. 03.18, Magnor: Melding om tyveri av to lastebiler fra Gaustadvegen. Følgende lastebiler ble stjålet i løpet av natten:

  • Rød/brun Volvo med semihenger. Registreringnummer: UE 86956.
  • Blå/hvit Volvo FH16 med trekkvogn. Registreringsnummer: KF 98195.

Kl. 05.20, Roverud: Meldt om skogbrann og brann i kjøretøy. Nødetater på stedet. "Viste seg at det brenner i en tilhenger og i terrenget rundt. Brannvesenet jobber med slukking, vi gjør våre undersøkelser mht. tilhengeren."

  • Kl. 06.49 skriver politiet på Twitter at "Brannvesenet har kontroll, driver med etterslukking".

Kl. 06.30, Brandval: En bil har kjørt av vegen og ut på et jorde. Politiet og ambulanse er på stedet. En del skader på bilen, ingen personer i nærheten. Bilen er sannsynligvis stjålet.

Kl. 08.18, Ragn-Sells gjenvinningsstasjon, Furnes: Melding om brann i en bygning på området.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.