Det har vært flere hendelser i vårt distrikt sent lørdags kveld og natt til søndag:

Kl. 21.37 lørdag kveld ble et kjøretøy stanset av UP i Hamar. Føreren av bilen mistenkes for å kjøring i narkotikarus. Også en passasjer i bilen ble siktet for bruk av narkotika. 

Kl. 22.52 ble det meldt om håndgemeng i Hamar sentrum mellom flere personer. Politiet kom til stedet og det hele endte opp med at én person ble bortvist fra sentrum.

Kl 00.20 kom det inn melding om en mann i Brumunddal som oppførte seg dårlig og som var til sjenanse for øvrig publikum. Politiet kom til stedet og mannen ble bortvist.

Kl. 01.25 ble en mann i slutten av tenårene stanset i en kontroll i Hamar. Det viste seg av vedkommende var påvirket av narkotika. Gutten ble kjørt til legevakt for blodprøve. Han ble anmeldt og førerkortet hans ble beslaglagt.

Kl 02.30 kom det inn melding om at to personer lagde bråk på et utested i Elverum. Bortvist av politiet.

Kl. 03.30 kom politiet over fire menn i 30-årene i Elverum som kranglet og dyttet på hverandre. Politiet fikk roet situasjonen og de fire ble alle utvist og bortvist fra Elverum sentrum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.