På morran meldte politiet om en gjeng på sju personer i ei hytte i Trysil som ble tatt for bruk av narkotika, marihuana og kokain. De ble tatt med til prøver og avhørt av politiet.

Et par steder har det vært tilløp til slagsmål, hvor politilet har rykket ut til stedet.

Fire personer ble i løpet av natt til påskeaften hentet inn til sentralarresten i Hamar.

 

Her er politiets twitterlogg fra natta:

 

Trysil: «7 personer anmeldes for bruk av narkotika etter at politiet tok seg inn på hytte etter tips om bruk av narkotika på stedet..»

 

Trysil: «Tildragelse på hotell. En person i begynnelsen av 20 årene tatt med av politiet. Anmeldes for bruk av narkotika.»

 

Trysil: «Tildragelse på en utleiehytte ved ski torget. Bråk og hærverk ved bla at et brannslukningsapparat er tømt i hytte. Rusede personer på stedet. Disse anmeldes for brudd på bla narkotikalovgivningen.»

 

Elverum: «Mann i 30-årene kjørt i arrest. Han etterkom ikke pålegg fra politiet etter at han var truende overfor andre.»

 

Hamar: «Russebuss avskiltet pga manglende årsavgift og forsikring.»

 

Trysil: «Mann i 20-årene bortvist fra utested etter å ha laget bråk.»

 

Trysil: «Kvinnelig bilist stanset kjørende med promille. 0,92 i promille etter bevisopptak. Førerkort beslaglagt og anmeldelse opprettes.»

 

Trysil: «1 person bortvist fra et av Trysils serveringssteder. Etterkom ikke dette og blir følgelig anmeldt for brudd på politiets pålegg.»

 

Søndre Land: «Mann i 20-årene kjørt til arrest, han er full og ikke i stand til å ta vare på seg selv.»

 

Trysil: «1 beruset og noe kranglete mann bortvist fra utested i Trysil. Bortvist for hele natten.»

 

Øyer: «Jente i slutten at tenårene laget kvalme på utested. Hun er bortvist resten av natten.»

 

Elverum: «Beslaglagt en Emmaljunga barnevogn, trolig stjålet, rett eier bes ta kontakt.»

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.