Festdeltakere er bortvist fra skjenkesteder, en ble kjørt fra Trysil til arresten i Hamar – og utenfor en restaurant, også i Trysil, endte det med at en person fikk et kutt over øyet.

Her er politiets liste fra skjærtorsdag kveld og fram til morran langfredag:

Lillehammer: En mann i 30 årene bortvist fra sentrum. Hadde kastet mat på folk og var til sjenanse for andre.

Fagernes: Mann i slutten av 30-årene anmeldes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand og for kjøring uten gyldig førerkort.

Roa: Mann midt i 30-årene bortvist fra et serveringssted av politiet etter å ha oppført seg ufint på stedet. Mannen klarte ikke å etterkomme pålegget. Anmeldes for dette.

Fagernes: Mann i midten av 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha laget bråk på et utested.

Raufoss: Kvinne i slutten av 40-årene anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort. Passasjer blir anmeldt for å ha overlatt bilen til en som ikke innehar gyldig førerkort. 

Brandbu: En person i 20 årene er bortvist fra utested i sentrum etter å ha kranglet med en gjest inne på utestedet. Nektet å gi seg, og var til sjenanse for vaktene.

Trysil: Mindreårig gutt anmeldes for å ha forsøkt å komme inn på et utested med falsk legitimasjon. Anmeldes også for å oppgi falsk personalia til politiet.

Trysil: Mann i slutten av tenårene innbringes sentralarresten. Dette for å ikke etterkomme pålegg av politiet.

‏Trysil: To menn i starten av 20-årene anmeldes for bruk og besittelse av en mindre mengde narkotika.

Hamar sentrum: Mann i midten av 20-årene anmeldes for ordensforstyrrelse etter å ha oppført seg dårlig på et utested. Vedkommende er bortvist fra sentrum av politiet.

Åkrestrømmen: Brann i enebolig, skal ikke være personer tilstede i huset. Det er full overtenning og nødetatene er på stedet. Det er ikke fare for spredning.

Trysil: Mann i starten av 20-årene bortvist fra et hotell av politiet. Oppført seg ufint på stedet.

Lillehammer: Mann i 30 årene fjernet fra lokal buss i sentrum. Hadde kranglet med passasjerer samt vært ufin mot sjåføren av bussen. Ble fjernet og bortvist fra sentrum. Vi oppretter sak.

Brandbu: En mann i 20 årene bortvist fra utested etter å ha vært til sjenanse for vaktene på stedet. Bortvist frem til fredag kl 11.00.

Furnes: Ungdomsfest på en privatadresse kommet ut av proposjoner. Flere ungdommer kommet til stedet enn det som i utgangspunktet var planen til arrangør. Festen avsluttet av politiet.

Hafjell: Mann i 20-åra bortvist etter å ha vært i klammeri med dørvakt.

Trysil: Mann på ca. 20 år bortvist fra Skitorget grunnet ufin oppførsel.

Trysil: Mann sist i tenårene blir anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg.

Trysil: Klammeri mellom to unge menn utenfor restaurant. Den ene parten fikk et kutt over øyet. Vi har vært på stedet og oppretter sak. Han som slo er bortvist fra stedet.

Hafjell: En full og kranglete mann bortvist fra serveringsstedene i området Hafjell.

Trysil: Mann sist i tenårene bortvist fra Skitorget grunnet ordensforstyrrelse.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.