Dette har politiet meldt på Twitter i natt og i morgentimene om nattens aktiviteter.

Like før klokka åtte skal det ha brutt ut brann i en hytte på Skeikampen i Gausdal. Politiet melder at de som oppholdt seg i hytta har klart å komme seg ut, og nødetater er nå på stedet.

Rundt klokka 06.30 meldte politiet om en brann i et geitefjøs. Dette var i Heidal i Sel kommune i Gudbrandsdalen, og ikke i Hedalen i Valdres slik HA tidligere opplyste om.

Brannfolk var på stedet rundt en halvtime senere, og forsøkte å slukke brannen. Fjøset skal ha vært overtent, men det var ikke fare for spredning av brann til andre bygninger. De 45 geitene som var inne i fjøset, brant dessverre inne og døde.

I Hamar har politiet meldt om en hendelse som skjedde rundt klokka 03.00. De ansatte som var på jobb på en bensinstasjon i sentrum rapporterte om en kranglete mann i 30-årene. Mannen ble arrestert på stedet av politiet, fordi han ikke godtok beskjeden om å forlate stedet. Mannen anmeldes.

En time før midnatt fikk politiet melding om en brann på Heggenes i Valdres. Først meldte politiet at huset var tomt, men en time senere utdypet de nærmere at det skal ha oppholdt seg en voksen og to barn i huset da brannen brøt ut.

Den voksne og de to barna skal ha våknet at røyklukta, og kommet seg ut uten skader. Brannen var slukket like over midnatt, da hadde huset fått skader på bad og loft.

Samtidig ble en dame i 50-årene stoppet i Gjøvik like over midnatt, mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Hun fikk førerkortet beslaglagt, melder politiet.

Det samme skjedde med en yngre mann fra Trysil to timer senere. Mannen fikk i likhet med damen fra Gjøvik, førerkortet beslaglagt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.