På Ridabu klokken 01.37 ble det meldt om en brann i en enebolig. Tre personer var til stede, men det er ingen personskader.

- Der mistenker vi at det er lynet som har slått som er årsaken. Brannvesenet måtte jobbe ganske lenge på stedet. Huset er ikke nedbrent, men skadet. Brannen startet på loftet og det måtte fjernes en del tak-plater og diverse for å komme til der det har brent. Det tok lang tid å få kontroll på brannen, sier operasjonsleder Obstfelder. 

- Det har brent i taket, og det er vannskader hele huset. Det ser forsåvidt helt ut, men det mangler et tak. Det er ubeboelig på en stund, sier Frode Hansen i Hedmarken Brannvesen. 

Øvrige hendelser 

I Hamar klokken 21.04 meldte politiet i Innlandet om en beruset mann i 30-årene som ble innbrakt til politiarresten etter tyveri fra butikk, ordensforstyrrelse og skadeverk. 

- Mannen var inne på Rema 1000 på Storhamar og tok en sekspakning med øl. Vi fikk melding med en gang og på traff vedkommende på stedet, sier operasjonsleder ved politiet i Innlandet, Atle B. Fond Obstfelder. 

I Grue litt over klokken 22, ble det meldt om en låve i full fyr. Låven er nå nedbrent. Ingen skade på verken dyr eller personer. Hovedhuset på gården ble reddet.

I Elverum klokken 01.24 fikk en mann i 50-årene førerkortet sitt beslaglagt etter at han fulgte etter en ambulanse i utrykning. Mannen stanset ikke på tegn på politiet. 

Klokken 01.33 i Tangen ble en mann i 20-årene mistenkt for å ha flyttet/kjørt en gravemaskin i beruset tilstand. Mannen ble framstilt for blodprøvetaking. 

En mann i 20-årene ble bortvist fra Lillehammer 02.00-tiden etter å ha slått til en person på et utested. Det er ikke meldt om noen personskader. . 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00