- Det har vært en natt uten de store hendelsene, men flere småting å ta seg av, forteller operasjonsleder ved Politiet i Innlandet Kjartan Waage.

Her er noe fra nattens hendelser:  

I Øyer like etter midnatt ble det meldt om en ukjent person som hadde tatt seg inn i et bolighus. Beboerne fikk ikke fjernet inntrengeren, som tilslutt skal ha lagt seg på sofaen for å sove. Personen var åpenbart beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv, og ble kjørt til sentralarresten. 

I Trysil kl. 00:15 ble en mann 20-årene stanset for kontroll etter mistanke  om promillekjøring. Vedkommende var beruset, og ble anmeldt samtidig som han fikk fratatt førerkortet. 

På Gjøvik klokken 01:08 ble en 25 år gammel mann anmeldt for urinering på offentlig sted. Mannen ble også bortvist fra sentrum frem til klokken 08:00 søndag. 

En person ble bortvist fra Hamar sentrum til klokken 01:12 til søndag morgen etter å ha kranglet mot vakter på to utesteder. 

På Gjøvik klokken 01:20 ble en mann i tenårene kjørt til arresten på Hamar etter han slo til en annen mann i Gjøvik sentrum. Vedkommende ble også anmeldt for bruk av narkotika og forulemping av offentlig tjenestemann. 

På Tjuvholmen i Hamar klokken 02:30 ble det meldt om bråk mellom russ. En buss fra Romerike-russen var frastjålet registreringsskiltet bak. Politiet opplyser på Twitter at det var rolig på stedet når de ankom, og at bussen fra Romerike returnerte sørover. 

klokken 03:10 fikk en mann i 50-årene mobilen sin beslaglagt i Gjøvik. Vedkommende hadde ringt nødtelefonen 26 ganger i løpet av lørdag kveld og natt til søndag. Mannen ble anmeldt for misbruk av nødnummeret. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.