Slik ser politiloggen ut onsdag morgen:

RV25 TØRBERGET kl. 1707: En fartskontroll utført ved Tørberget på riksveg 25 i Trysil resulterte i tre bøter delt ut til førere som ikke forholdt seg til fartsgrensen på stedet.

I tillegg ble en sjåfør anmeldt, og fikk førerkortet beslaglagt av politiet.

HAMAR sentrum, kl 2134: En mann i 20-årene ble stanset i bil, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Mannen ble tatt med av politiet for å avlegge en blodprøve.

KONGSVINGER KL 2021/2051: Politiet melder om to separate hendelser der bilførere ble stoppet for kontroll.

I ingen av disse tilfellene kunne sjåførene vise til gyldig førerkort.

Derfor ble begge anmeldt på stedet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.