I 22.02-tida i går kveld ble en mann politiet beskriver som kranglete, bortvist fra Brumunddal sentrum.

Senere på kvelden ble et ektepar i 40-årene også vist vekk fra sentrum, etter å ha laget bråk på Tømmerstock.

Ekteparet skal ha kranglet, og vært til sjenanse for andre. HA erfarer at vitner skal ha sett kvinnen slå til sin ektemann, hvorpå han dyttet henne overende.

I løpet av natten skal også tre andre personer ha blitt bortvist fra Brumunddal sentrum.

Innlandet for øvrig

I 01-tida i natt valgte politiet å pågripe og arrestere en mann i Tynset, etter at han gikk til angrep på en vakt på et utested.

Mannen skal også ha slått og sparket en tjenestemann, noe som gjorde at han ble anmeldt for ordensforstyrrelse. Det meldes at politimannen ikke tok skade av episoden.

Samtidig, i Eidskog, ble en beruset dame i 50-årene satt i arrest av politiet. Damen skal tidligere på kvelden ha blitt bortvist fra en bolig, og da hun ikke respekterte politiets pålegg om å holde seg hjemme resten av kvelden og natten, ble hun altså arrestert.

I Kongsvinger skal det ha brent i en bil på riksveg 2, mellom Roverud og Brandval. Her meldes det at føreren av bilen selv klarte å slokke brannen. Bilen fikk skader i motorrommet, men føreren er uskadd.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.