Aksjonen mot trafikkfarlige tungbiler fortsetter.

Tidligere denne uka fikk et vogntog kjøreforbud etter å ha blitt stanset langs E6 på Hedmarken. Årsaken til kjøreforbudet vises tydelig i bildet i toppen av saken. Med nedslitte dekk uten mønster var det på ingen måte forsvarlig å fortsette ferden.

Langs E16 på Mastemyr ble en tungbilfører anmeldt for å ha kjørt uten førerkort for vogntog, og for å ha brukt en annen førers sjåførkort.

Ved Fåvang i Oppland fikk tre varebiler på E6 kjøreforbud for overlast denne onsdagen. To av førerne ble anmeldt; den ene for å mangle førerkort, og den andre for feil bruk av prøveskilt.

I tillegg ble to kjøretøy avskiltet på grunn av manglende EU-kontroll.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.