God morgen!

Joda - rusleturen fra Børstad til HA(mar) sentrum kjentes fin i dag også.

Det eneste undertegnede savner var snøen....

Så - hva kan vi by på mens vi venter på snøen og morgendagens papiravis?

Her er noen smakebiter.

ET HØYDEPUNKT så langt er nattens logg fra politiet: Den tyder på at det ikke har skjedd noen verdens ting verken på Hedmarken eller i resten av fylket.

HA-journalist Christian E. Bergheim skal følge opp hva som skjer med LÅVEN PÅ VOLL GÅRD i Hamar. Dette er en sak vi har skrevet mye om, og som vi vet at leserne bryr seg om.

LITT MINDRE er interessen for hva fylkets politikere driver med. Men det stopper ikke HA fra å dekke dagens fylkesting. HA-journalist Hege Engdal vil holde deg oppdatert om hva fylkespolitikerne finner på. HER kan du lese et leserinnlegg om ungdommens fylkesting.

HOCKEYFANSEN får også i dag sin dose i HA. Blant annet skal vi følge opp saken(e) om utvisninger og utestengelser. Og vi vet at hockey leses mer enn det aller meste.

HVORDAN VET VI så alt dette? Jo, på nettavisen er det slik at vi har ulike program som forteller nøyaktig hvilke saker som leses mest til en hver tid.

SPAREBANKEN HEDMARK - som det het før - er en institusjon av de sjeldne i Hedmark. Et par timer etter lunsj skal jeg intervjue toppsjefen i det som nå heter Sparebank 1 Østlandet - Richard Heiberg. Det gleder jeg meg til. Målet er å finne ut om aksjonærene har tapt eller tjent penger etter at banken ble børsnotert for drøyt 100 dager siden.

SVARET får du her.

MORGENFUGLENE var mandag morgen mest opptatt av Storhamar Hockey - akkurat slik de var søndag kveld og i det søndagen ble til mandag.

På andreplass kom artikkelen om at ei velforening krever MARKAGRENSE for fjellet mellom Hedmark og Oppland.

En koselig artikkel om hvordan man VIL BYGGE BROER ved hjelp av blant annet vafler og fårikål i Løten slo også godt an.

VI HØRER GJERNE FRA DEG!

Hilsen Frank Brandsås, journalist og frontsjef

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00