Værvarslet for de neste dagene skal gi hytteområdet Ljøsheim i Ringsakfjellet over 30 centimeter nysnø fram til lørdag morgen. Tusenvis av skiløpere vil få nypreparerte skispor og mye tyder på at snøværet gir seg i morgentimene lørdag.

Det største snøfallet i fjellet vil komme fra i ettermiddag til torsdag morgen. Onsdag blir ruskete dag i fjellet. 17 centimeter nysnø og seks sekundmeter vind vil gjøre det ganske så utrivelig på deler av Hedmarksvidda i morgen.

Fredag vil sola titte fram og i helga får vi også et par plussgrader midt på dagen i fjelltraktene. Birkebeinerne kan regne med greie føreforhold med tre-fire minusgrader og skyet vær fram til ettermiddagen lørdag.

Også lavlandet på Hedmarken vil få kraftig snøfall med nærmere 20 centimeter nysnø. Men i lavlandet vil fire-fem plussgrader på dagen sette fart i smeltingen av snøen. Noe av nedbøren kan også komme som sludd eller regn.

Det er meldt om vanskelige kjøreforhold på Hedmarken onsdag og torsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.