Det var søndag 28. oktober at en mann i 60-årene fra Ringsaker mistet livet i ulykken. Bilen, en åpen Chevrolet Corvette, havnet på taket langs fylkesveg 213 nord for Moelv.

Politiførstebetjent Tor Strandvik ved Ringsaker lensmannskontor opplyser til avisaGD at det ser ut til å gå bra med 16-åringen og at han er på bedringens veg.

Politiet beskrev i timene og dagene etter dødsulykken situasjonen til gutten som alvorlig, og at han var hardt skadet. Han ble fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål med luftambulanse etter ulykken.

Ulykkesanalysegruppa i Statens vegvesen gransker ulykka, men det er tidlig i arbeidet og det ligger ingen svar på bordet foreløpig om hva som skjedde da mannen i 60-årene mistet kontrollen på bilen, skar ut og gikk rundt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.