Dette skriver Nye Veier i en pressemelding.

Det er i forbindelse med arbeidet rundt dimensjoneringen av den nye firefelts brua over Mjøsa som skal bygges  i forbindelse med strekningen Moelv - Øyer - at dette bruarbeidet skal gjøres.

M- jøsbrua har stått der siden 1985 og tilstanden på brua kan gi oss mange svar på hvordan Mjøsa og det lokale klimaet har påvirket konstruksjonen. I første omgang tar vi prøver på det som er over vannflata. I løpet av juni skal det også gjøres analyser av fundamentene under vann ved hjelp av dykking. Summen av disse analysene vil hjelpe oss med dimensjoneringen av ny Mjøsbru, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier E6 Innlandet.

Det blir perioder med manuell dirigering på brua mellom kl. 22.00 og 06.00 hver natt frem til og med natt til lørdag 26. mai.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.