– Det var kun jeg og sønnen min (Anders Buchardt) som deltok i konkurransen. Han vant, ler Arthur Buchardt.

Mjøstårnet, hvor Wood Hotel Brumunddal skal ligge, blir verdens høyeste trehus.

– Navnet skal signalisere at det er i tre og det brukes materialer som stort sett er fra Ringsaker. Dette blir det hotellet i Norge som vil få størst omtale og oppmerksomhet nasjonalt og internasjonalt, sier Buchardt, og legger til:

– Om fem til ti år skal Hamar og Lillehammer bli kalt det som ligger rett sør eller rett nord for Mjøstårnet, smiler han.

I de fleste hotellene Buchardt eier i dag er det Petter Stordalen som driver gjennom kjeden Nordic Choice Hotels.

– Hvorfor ikke her?

– Det er ingen regel uten unntak. I dette tilfellet ville jeg ha noen som forstår lokalsamfunnet, og de kan gjøre dette bedre enn en stor kjede, sier Buchardt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.