Hun sølte nok litt med malingen damen som svingte penselen i vinduskarmen på hytta ved Brumund.

- 10 meter fra vår hytta kom det en naken skiløper i Brumundløypa kun iført blå lue, blå rumpetaske og skihansker. Jeg ble helt satt ut. Han var jo kliss naken bortsett fra nevnte bekledning. Han gikk fort og fint på ski også. Jeg løp ut og fikk fotografert mannen, forteller Furnes-kvinnen som oppholdt seg på hytta ved Brumundkampen.

blottet for blygsel

Mannen, som åpenbart var blottet for både blygsel og følelsen av kald nordavind, var ifølge kvinnen "en spreking".

 - Kan du beskrive stavsvingen?

- Hehe. Jeg rakk ikke å registrere særlig annet enn rumpa og rumpetaska. Men jeg sendte en snap til venninnene mine og de var sjokkerte. Mannen gikk naken i den trafikkerte løypa Brumund rundt. Det var litt vind, men skyfri himmel. Vet du hva, jeg hadde tenkt meg ut på ski etter malejobben, men jeg droppet det. Jeg hadde ikke lyst til å møte på ham igjen, sier kvinnen til HA.

veltrent kar

Bildet som vår leser tok torsdag i forrige uke klokka 1430, viser en veltrent kar på alle måter. Fotografen mener han må ha støtt på flere skiløpere på sin nakne ferd gjennom vinterlandskapet mellom hyttene på østsiden av Brumundkampen. Legg også merke til den gjennomtenkte fargebruken på de få tekstilene han har på seg.

- Jeg trodde knapt det jeg så, sier kvinnen til HA.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00