– Nå har vi endelig nådd målet om NM-deltakelse. Vi har jobbet hardt over lang tid med små og store oppdrag, som vi håper gjør oss konkurransedyktige på NM. Vi gleder oss, dette blir spennende, sier Jonas Amberg, daglig leder i Eventicon UB.

Les også: Håper å tjene 100.000 kroner

Mesterskapet arrangeres 4. og 5. mai i Lillestrøm. I tillegg til Hamar-bedriften som konkurrerer om hovedprisen, er det fire andre ungdomsbedrifter fra Hedmark som skal være med å konkurrere.

Eventicon UB ble i mars kåret til fylkets beste Ungdomsbedrift, og de er dermed den eneste bedriften fra Hedmark som deltar i konkurransen om den gjeveste prisen: Norges beste Ungdomsbedrift 2017. Vinneren representerer Norge i EM i Brussel i sommer. Eventicon UB leverer markedsføring og dokumentasjon for eventer og bedrifter gjennom film, foto, sosiale medier og grafisk design.

Ungt Entreprenørskap ble startet i 1997, og organisasjonen feirer i år 20-års jubileum. På landsbasis har nær 200 000 elever fått erfaring med ungdomsbedrift siden oppstarten.

– Aldri har Ungt Entreprenørskap vært mer relevant enn nå. Dagens unge er framtidens ledere i næringslivet, sier Tove K. Gulbrandsen, styreleder i Ungt Entreprenørskap Hedmark.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.