Grønne votter er gromme, men veldig løpske. Ragnar Ringsaker mista dem i fjor, og nå har han jammen rota dem bort att. Samme hvor gutten vanker, blir votta borte.

Derfor ber kulturkontoret i Ringsaker nå pent alle unger om hjelp til å finne dem. Det gikk bra i fjor, men nå er bessmorvotta i fare igjen. Så slepphendt er han at uten letehjelp går han garantert tom før jul.

Faktisk kommer Ragnar til å drive og miste votter hele adventstida. 1. desember somler han vekk tre på Prøysenhuset. På barnas dag i Brumunddal sentrum 8. desember fomler han vekk enda tre, og når han driver i butikkvinduer i Moelv 15. desember forsvinner enda tre votter. Den som finner en vott får fine premier, i Prøysen to gratisbilletter til «Snekker Andersen», i Moelv billetter til svømmehallen og ei fruktkurv, i Brumunddal familiebilletter til «Jul i Prøysen» og fruktkurv. Vottene leveres på Matfatet, Brumunddal, Kafè Julie på Prøysenhuset, eller på Julehuset i Moelv. Og Ragnar kommer fra Prøysens eventyr.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.