Fylkesrådet hadde 450.000 kroner å fordele til vilttilskudd, mens de innkomne søknadene beløp seg til 1,2 millioner kroner. Følgende tiltak får støtte:

NJFF Hedmark får støtte til «Bedre hjorteviltjakt i Hedmark 2018» (80.000), «Hedmark Miniseminar for elgjegere» (7.500), «Taksering av rype og skogsfugl» (30.000) og, «Villsvin- Kurs og informasjon» (40.000) og «Viltregistrering med viltkamera» (40.000). Utmarksavdelingen for Akershus og Østfold får penger til «Elgforvaltning og hjortekveld» (7.500) og «Villsvin på grensen» (15.000).

NINA får støtte til «SUSTHERB- Vegetasjonsanalyser i beitedyruthegninger» (20.000) og «Organisering av jakt og kunnskapsformidling» (10.000).

Disse får også penger: Rendalen østfjell småviltsamarbeid «Manipulering av fôrtilgang for rødrev gjennom året» (30.000), Høgskolen i Hedmark «Moose in commercial forestry landscapes» (50.000), Stor-Elvdal kommune «Felles beitetakseringsgrad for alle vald i Stor-Elvdal» (40.000), Landbrukskontoret Våler og Åsnes «Elgbeitetakst i Våler og Åsnes kommune» (40.000), og Elgregion Mjøsa Glomma «Elgbeitetakst i Elgregion Mjøsa Glomma» (40.000).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.