Det var midt i et intervju med stortingsrepresentant Tor Ándre Johnsen på Skibladner at HA kom i kontakt med den lystige gjengen.

For temmelig nøyaktig ti år siden bestemte Marit E. Nyborg for å stifte Løten Seniordans som er er et utspring av en internasjonal danseklubb med mange lokale avdelinger.

Sammen med cirka 40 andre feiret de jubileumet med en tur på Mjøsa med selveste Skibladner.

Nyborg forteller at er omlag 50 medlemmer som møtes til dans én gang i uka og at de har behov for flere. Spesielt mannfolk.

- Interesserte kan bare ta kontakt med meg. Vi har ingen nedre aldersgrense så det med "senior" i navnet burde vi bare droppe, sier hun.

Den eldste danseren i klubben er forøvrig 92 år.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.