• Sigvart Dagsland.
    FOTO: NTB Scanpix

Det er VG som har fått "tilgang" til innlegget som Sigvart Dagsland har skrevet.

Der beskriver Dagsland hva som skjedde da bilen han selv førte var innblandet i en ulykke i Romedal 16. januar.

Alle fikk juling så det holdt

I innlegget forteller han at bandkollegaene bandkollegene Torjus Vierli og Helge Leirvik som også var i bilen er ute av sykehus, men at de begge kommer til å være sykemeldt framover.

«Alle fikk juling så det holdt, men - vi overlevde!», skriver Dagsland.

Knuste venstre ankel

Dagsland beskriver også sine egne skader. Blant annet ble hans venstre ankel knust. Han fikk i tillegg flere andre store bruddskader.

"Nå er jeg omsider ferdig operert, og har kommet meg på rehab! Den knuste ankelen kan ikke belastes før i mai, så det blir en lang periode med rullestol og siden krykker. Deretter en periode med soignert vandring med stokk. Men det satses på å være tilbake på scenen iallefall i juni", skriver den folkekjære artisten.

Skryt av helsevesenet

Dagsland kommer også med uhemmet skryt av det norske helsevesenet. Blant annet skriver han: "Jeg er reservasjonsløst imponert over norsk helsevesen, og over all den kompentanse og vennlighet som finnes i både hvite frakker og røde kjeledresser".

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.