Folk pep og gikk fra hallen. 0-3 og nok et tap for Sparta ble dårlig mottatt av over 4.000 tilskuere i CC Amfi onsdag kveld. Ikke så rart at de reagerte som de gjorde for de var jo kommet for å se en festforestilling av yndlingene sine. Etterpå hadde ingen i Storhamar noen god forklaring på hvorfor de kollapset.

* I dag er det dagen derpå for de blågule. Assistenttrener Pål Johnsen likte dårlig å bli konfrontert med skarpe spørsmål i Rinkside. Hva sier Storhamar-spillere og trenere i dag? Og er håpet nå at Christian Larrivèe snart kan spille igjen? Vårt hockeyteam skal naturligvis prøve å gi deg svar på mange spørsmål som både vi og fansen stiller seg etter at Storhamar har tapt to av tre kvartfinalekamper. Følg med på h-a.no utover dagen.

* En hamarsing skal prøve å sette spor etter seg i europeisk fotball i kveld. Ståle Solbakkens FC København møter legendariske Ajax hjemme i Parken. Ståle øyner et håp om kvartfinale. Følg med på h-a.no i kveld så får du vite hvordan det går.

* Fieke vil bo og gå på skole i Stange, men verken Stange eller Åmot kommune vil betale skoleoppholdet hennes. Stange-ordføreren mener at det er Åmot som må betale for henne.  Nå tar skolen til motmæle. Blir det en løsning for Fieke? Vår medarbeider Stian F. Steinsvik følger saken, og gir deg siste nytt i dag.

* Det er veldig mange ungdommer som drømmer om å starte sin egen bedrift når de er ferdig med skolen. I dag møtes mange i Hamar på Ung bedrift for å fortelle om planene sine. Vår medarbeider Christian E. Bergheim er der for å fortelle deg hva som skjer.

Dette og mye annet får du på h-a.no i dag. For du vet at dersom du er abonnent på HA så får du nyhetene først på nettavisen! 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00