Prisen fikk han under Shell Awards i Budapest. 

Han var i konkurranse med 3.500 andre Shell-ansatte i hele Norge om prisen. 

- Christer er en skikkelig humørspreder som har mange gode innspill og ideer om både butikk og salg. Har er en selger med stor S, og er fokusert på målene sine og oppnåelsen av disse. Han kler alle roller i den daglige driften og gjør alt fra i plukke søppel til å betjene kunder og lage boller, fortalte juryen da prisen ble utdelt i helgen ifølge en pressemelding. 

Videre ble det sagt at Haugsveen er interessert i endringer i butikken og kommer med mange gode forslag til hva stasjonen kan ble enda bedre på. 

- Det er knapt noen bensinstasjoner i Norge kundene kjenner så godt som Bolleland på Espa. Stasjonen har lykkes med å ta en tydelig posisjon på boller, men er en viktig stasjon i nettverket vårt også av mange andre grunner. De er gode på drivstoff, kundevekst og driver stasjonen med kunden i sentrum. De er til inspirasjon i kjeden vår, og Christer fronter stasjonen på en utmerket måte i sin rolle som butikksjef, sier Anita Sørlundsengen retaildirektør i St1 som driver Shell-stasjonene i Norge.

Som vinner av Årets Stasjonsmedarbeider i Norge, blir Christer fra Espa nå sendt til den internasjonale kåringen av Shell Awards i New York, i mars, hvor han skal konkurrere om den globale prisen for årets ansatt, blant flere tusen Shell-medarbeidere fra nesten 100 land. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.