- Det var naturlig å bruke CC Stadion som navn i starten ut fra hvor kjøpesenteret er bygd. Nå ønsker vi å tydeliggjøre CC som merkevare og bruke CC Hamar for å lette navigasjonen for kunder. Vi ser nemlig  at vi har et marked som strekker seg langt ut over Hamars grenser.

Det sier senterleder Nina Utkilen (43) ved CC Hamar til HA.

Mandag startet for alvor arbeidet med navneskiftet - dog litt i det stille helt til HA tok kontakt.

STRATEGIPROSESS

Drøyt to år etter at CC Hamar åpnet på Hamar Stadion har "Stadion" blitt innarbeidet som navn for mange i Hamar-området.

- Vi ønsker å styrke CC som merkevare. Dette skjer etter at vi har gjort en stor strategiprosess med vårt nye Anti som er vårt reklamebyrå, sier Nina Utkilen fra Hamar.

Anti's gründer kommer fra Hamar der reklamebyrået også har fått et avdelingskontor hvor aktiviteten øker jevnt.

Stolthet til Byen

Allerede mandag kunne man se den nye logoen på Facebook. I stedet for CC-bokstaver på blå/grønn bunn har det blitt enda større CC-bokstaver på svart bunn.

Stadion-navnet er byttet ut med Hamar.

På hjemmesidene heter det fortsatt CC Stadion:

- Overgangen til navnet CC Hamar vil gå gradvis. Men det blir en endring også på nettet, sier Utkilen, og understreker følgende:

- Ved å bruke CC Hamar så vil vi styrke stoltheten til Hamar.

Delte meninger

- Hva vil du si til de som vil savne Stadion-navnet som minne om fordums storhet og Hamar-historie?

- Det vil alltid være delte meninger om navnebytter som dette. Noen skulle vel ha ønsket at Stadion-navnet ble med videre, sier Utkilen og understreker:

- Vi mener at CC Hamar vil styrke stoltheten til byen.

CC-gründer Knut Hage (70) sa det slik da HA spurte om navnebyttet mandag ettermiddag:

- Jeg tror ikke at Stadion-navnet skal viskes bort, men dette må du ta med Nina Utkilen, sa Hage.

Stadion-navnet forsvinner uansett - som skøyteis om våren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.