• GIR AV SEG SELV: For å lykkes som blogger må man gi av seg selv. Her er Camilla Aastorp Andersen på et bilde HA fikk til en større reportasje i 2015.
    FOTO: PRIVAT

- Det å kunne slå et slag for folkehelsa og en mer aktiv hverdag er jo noe jeg brenner for hver eneste dag.

Det sier Camilla Aastorp Andersen til HA mandag ettermiddag.

Da var hun ikke klar over at hun var en av hovedpersonene i et stort oppslag i siste utgave av økonomitidsskriftet Kapital.

Kapitalhar både førstesideoppslag og flere siders reportasje om bloggere i siste nummer.

- Elsker det jeg gjør

- Jeg har ikke sett artikkelen og visste heller ikke om den, men kan si følgende, sier Aastorp Andersen til HA og fortsetter:

- Jeg har jobbet mye de siste fem årene, og det er ikke bare bloggingen som tar mye tid. Nå gjelder det å være på alle SOME kanaler (sosiale medier, red. anm.) og dele ulikt innhold på de ulike kanalene. Jeg har også blitt mer aktiv på YouTube. Treningsfrue heter jeg også der. I tillegg har jeg Team Treningsfrue som er en gruppe jeg trener frem mot hinderløp hvert år. Mye jobb, men jeg elsker det jeg gjør, og legger til:

- Det å kunne slå et slag for folkehelsa og en mer aktiv hverdag er jo noe jeg brenner for hver eneste dag.

HER ER TOPPBLOGGERNE

Kapital har lagd følgende rangering av bloggerne:

Caroline Berg Eriksen (31) HAR 23.820 lesere på bloggen og 325.000 følgere på Instagram. Dette ha ifølge Kapital en ligningsinntekt på 2,7 millioner kroner i fjor.

Sophie Steen Isachsen (24) er på andreplass. Deretter følger Trine Sandberg (54) som er kjent for Trinesmatblogg, Anna Rasmussen (22) som tidligere er kjent som MammaTilMichelle og Anniken Jørgensen (22) før Camilla Aastorp Andersen fra Hamar nevnes.

Hun har ifølge Kapital 7.095 lesere på bloggen Treningsfrue og følges av 120.000 på Instagram. Ligningsinntekten var ifølge Kapital på 1,7 millioner kroner i fjor.

DETTE SA CAROLINE TIL HA

Da HA lagde en stor reportasje om bloggeren i september 2015 sa hun det blant annet slik:

"Det er sinnssykt å tenke på at jeg når ut 100.000 ganger daglig".

Nå er det slått fast at hun er blant landets mest suksessrike bloggere - både hva antall følgere, lesere og kroner i kassa angår.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.