Det er god tradisjon at fjerdeklassingene på Lunden skole inviterer til basar. Men i år blir det en litt annen vri. Elevene stiller med egen bakerikafé med grove pizzasnurrer og pastasalat (med grov pasta, selvsagt) etter initiativ fra noen av mammaene i klassen.

– Jeg er utdannet kokk og ville gjerne slå et slag for et sunnere kosthold, sier Bente Anita Brustad. Fredag ble elevene derfor satt til å bake snurrer og lage porsjonspastasalet som skal selges på basaren. Ei av bakegruppene lagde også glutenfrie pizzasnurrer. Etter bakeøkta fikk alle fjerdeklassingene smake på det hadde laget.

Lørdag er det elevene selv som skal stå for salget. De skal også lage smoothie.

– Vi står for det sunne alternativet, men det skal også selges kaker og mat i kafeen på basaren, sier Brustad.

Nytt av året er også loppemarked. I tillegg er det stort lotteri med gevinster som ipad og iphone, besøk i Ankerskogen og i klatreparken på Helgøya, matkurs og bilvask.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.