Kommunal nyttårsfeiring har blitt så populært at det er innført som en tradisjon.

– Det er blitt en fin greie og nok en arena hvor folk kan samles. Det er gøy at vi har skapt en sterk tradisjon. sier kultursjef Asle Berteig.

Ringsaker kommune mener det er vel anvendte penger om det skaper felles glede, og ikke minst at det kan hindre alvorlige skader.

Som i fjor blir det nyttårsfyrverkeri ved Teatersalen i Brumunddal og i båthavna i Moelv.

I Brumunddal vil Ulf Storbekk og Ronny Ødegård sørge for det musikalske innslaget, mens kulturrådgiver Henriette Enger holder nyttårstalen.

I Moelv vil Daniel Marken og Emma Cronfeldt Aasen opptre. Kveldens tale skal Odd-Hermann Roel Børke holde.

– Det er koselig at folk vil markere nyttår sammen, sier Enger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.