Gang på gang i høst har tusenvis av fans møtt opp i CC Amfi for å støtte Storhamar. Gang på gang har de gått skuffet hjem fordi heltene har skuffet. I kveld er det duket for mætt fjøs igjen. Til nå er det solgt nesten 5.000 billetter. Storhamar som klubb maner til samhold. Så spørs det om spillerne klarer å mane til samhandling...

* Storhamar sjokkerte hockey-Norge da de knuste serieleder Oilers med 5-1 på bortebane for noen uker siden. Var det vendepunktet? Det er klart både spillerne og fansen håper og tror på det, og derfor kommer det til å bli mætt fjøs i kveld når Sparta kommer på besøk. Nå må spillerne stå opp slik de gjorde mot Oilers, nå må det samhandling til, nå må toppspillerne vise fram at de har hår på brøstet, og de må bruke fordelen de har av at det er 5.000 i hallen som vil støtte og hjelpe dem opp av grøfta. For neste kamp er mot bunnlaget Kongsvinger. Vår medarbeider Truls Blystad er på plass i kveld for å fortelle deg hva som skjer fra minutt til minutt - før, under og etter kampen, og vi runder av kvelden med Rinkside der Anders Bakkerud Larsen samler gjester i studio for å analysere og kommentere det som har skjedd.

* RingsakerOperaen samler naturlig nok ikke tusenvis av fans på premieren i kveld, men publikum kan vente seg en sprudlende opplevelse når operaen varter opp med de lystige konene i Windsor. Vår medarbeider Paula Bjertnes er på plass og forteller deg hvordan premieren går.

* I morgen kveld spiller Storhamar-jentene siste håndballkamp dette året. For i formiddag blir det klart hvilke spillere som skal få være med i den norske troppen til EM. Det starter 5.desember. Torir Hergeirsson har hatt ei Storhamar-jente på lista si i høst. Betina Riegelhuth har vært aktuell for EM-troppen. I dag får vi altså svaret på om hun blir vraket eller får drømmen oppfylt. Føkg med på h-a.no så får du vite hva som skjer.

* I USA er valglokalene allerede åpnet. I morgen tidlig vet vi hvem som blir ny president. Hillary Vlinton eller Donald Trump. På h-a.no kan du lese hva HA mener om valget, du kan lese om Jessica fra Løten som stemmer på Clinton, du kan lese om hva sjefstrategen i Danske Bank mener, og valget kan du følge direkte på h-a.no i dag.

Dette, og mye, mye mer får du som abonnent på HA først. I løpet av dagen kan jeg love deg mange spennende nyheter på h-a.no.

Ha en fortreffelig dag!   

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.