Det er den 1,2 kilometer lange strekningen fra Sørumvegen til Spikdalsvegen som skal bygges ut med gang- og sykkelveg.

På deler av strekningen skal også vegbredden utvides.

– Gang- og sykkelvegen blir 2,5 meter bred, mens Nordåsvegen skal være seks meter bred på strekningen, sier byggeleder Ragnar Helstad i Statens vegvesen.

For å få utvidet vegbredden og få plass til gang- og sykkelvegen må det fylles opp utsiden av dagens vegtrasé. Arbeidet krever også omlegging av flere atkomster.

– Vi skal opp med 2.500 kvadratmeter med mur på strekningen. Til murene skal vi bruke prefabrikkerte betongblokker, sier Helstad.

Det er entreprenørfirmaet John Galten AS som fikk oppdraget. Alt arbeidet med vegen skal være ferdig til 15. oktober neste år.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.