110 millioner kroner har det kostet selskapet Bakerihjørnet Eiendom AS å reise forretnings- og leilighetsbygget i fem etasjer.

– Det er en stor dag for oss. Det er fem år siden vi begynte med planene for prosjektet, sier Svein Kåre Bakken.

Vinmonopolet og Apotek 1 er leietakere i første etasje. I kontorlokalene i andre etasje skal NHO Innlandet og Inspecta leie.

Samtlige 23 leiligheter er utsolgt.

– Vi har ett butikklokale og noe kontorareal ledig fortsatt, sier Arnt Hagen.

Samarbeidet mellom SyljuåsenGruppen og Bakken gir Moelv et løft. Nå skal partene bygge ut Møllergata 6.

– Her planlegges det parkeringshus i to etasjer samt leiligheter. Vi har stor på å få til mer i Moelv, sier Hagen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.