Espern Eiendom sitter på et tomteareal på utsiden av jernbanen som de ønsker å komme i gang å bebygge. Problemet er atkomsten.

Selskapet har tidligere vist en dypere kulvert, hvor også vannspeilet i Hamar-bukta beholdes.

Espern Eiendom mener det vil være lønnsomt å bygge over sporene mellom Enggata og Parkgata.

– Ved at det tilrettelegges for å bygge over en kulvert, blir det et attraktivt tomteområde helt inntil knutepunktet, sier Rinnan, som viser til Oslo S, hvor det er bygd på denne måten.

Espern Eiendom har startet en prosess med Hamar kommune hvor de ønsker aksept for å starte utbygging på Espern med midlertidig atkomst fra Brygga.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.