Dermed ble det store kødannelser mellom Hamar og Brumunddal om morgenen.

Det var ved Bergshøgda i nordgående retning bussen (B3) sto.

Trafikken gikksakte ettersom trafikken måtte dirigeres forbi av politi på stedet.

Informasjonssjef Cathrine Glomsvoll ved Hedmark trafikk, fortalte følgende om det som har skjedde:

- Det er tekniske problemer med bussen som er årsaken til at den har stanset. Det jobbes nå med å få flyttet bussen ut av vegen, eller å få satt den i gang igjen, sier hun.

- Passasjerene er flyttet over i B6 og det er satt inn ny avgang på B3. Vi håper dette ikke medfører for store forsinkelser, legger hun til.

Glomsvoll skriver en melding til HA klokken 09.07 at trafikken nå går som normalt igjen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.