• INNSTILTE RUTER: Bybusser og regionale busser kjører ikke nyttårsaften. Første nyttårsdag kjøres søndagsruter. FOTO: TROND LILLEBO

I likhet med julaften og første juledag, er alle bussavganger innstilt på nyttårsaften.

Vante bussbrukere kjenner til disse dagene, men det er alltids noen som synes det er kjekt å hoppe på en buss til et besøk eller hjem fra byen.

Populære kveldsavganger

Bybuss 3 har for eksempel virkelig slått gjennom som en «hjem fra byen»-buss på de sene avgangene særlig på lørdag, fordi den har et stort regionalt dekningsområde (Stange – Hamar – Brumunddal).

Men nyttårsaften er det altså fånyttes å stille seg opp for å vente på stoppestedet enten det er bybussen eller regionbusser til Løten eller Elverum.

Søndagsrute mandag

Hedmark trafikk annonserer innstillinger på sine hjemmesider. Første nyttårsdag er bussene i gang igjen, og da kjøres søndagsruter.

Fra tirsdag kjøres ordinære ruter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.