Det melder Moelven selv i en pressemelding fredag ettermiddag.

Andreassen kommer fra stillingen som seniorrådgiver for ledelses- og medarbeiderutvikling i TINE, og begynner i ny jobb i Moelven senest 1. juni.

45-åringen bor i Brumunddal og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Andreassen har tidligere jobbet i Forsvaret og Forsvarets Overkommando, og han har også bekledd flere roller i TINE.

Konsernsjef Morten Kristiansen beskriver glede over ansettelsen av Andreassen.

Les også: Mener de kan bygge 150 meter høyt trehus.

– Yngve vil få overordnet ansvar for den konsernovergripende rollen, og vil sikre at vi har profesjonelle HR-prosesser og systemer som understøtter Moelvens virksomhet. Han vil lede en faglig, strategisk og operativ avdeling som er en sentral ressurs for konsernet og virksomhetene, sier Kristiansen.

Andreassen kommer til et konsern i medvind. I 2017 leverte Moelven Industrier ASA tidenes resultat, og tallene viser at konsernet tjente 420 millioner kroner på driften. Det er en forbedring på 125 millioner kroner sammenlignet med 2016.

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandøre av produkter og tjenester til byggebransjen, og er ikke minst kjent for å være langt fremme på treprodukter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.