Det melder Moelven selv i en pressemelding fredag ettermiddag.

Andreassen kommer fra stillingen som seniorrådgiver for ledelses- og medarbeiderutvikling i TINE, og begynner i ny jobb i Moelven senest 1. juni.

45-åringen bor i Brumunddal og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Andreassen har tidligere jobbet i Forsvaret og Forsvarets Overkommando, og han har også bekledd flere roller i TINE.

Konsernsjef Morten Kristiansen beskriver glede over ansettelsen av Andreassen.

Les også: Mener de kan bygge 150 meter høyt trehus.

– Yngve vil få overordnet ansvar for den konsernovergripende rollen, og vil sikre at vi har profesjonelle HR-prosesser og systemer som understøtter Moelvens virksomhet. Han vil lede en faglig, strategisk og operativ avdeling som er en sentral ressurs for konsernet og virksomhetene, sier Kristiansen.

Andreassen kommer til et konsern i medvind. I 2017 leverte Moelven Industrier ASA tidenes resultat, og tallene viser at konsernet tjente 420 millioner kroner på driften. Det er en forbedring på 125 millioner kroner sammenlignet med 2016.

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandøre av produkter og tjenester til byggebransjen, og er ikke minst kjent for å være langt fremme på treprodukter.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00