- Eiendommen ble solgt med en gang. Den ble solgt dagen etter visning, sier eiendomsmegler Thomas Granberg i DnB Eiendom.

Salgssummen på 7.950.000 kroner er i tråd med prisantydningen.

Eiendommen er på 2,4 mål. Selve eneboligen er på 337 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. Eiendommen har også to garasjer.

INGEN BUDRUNDE

Det var flere interesserte kjøpere, men det ble ikke noen budrunde.

- Flere var villig til å gi prisantydning, men ikke mer, sier Granberg.

Han ønsker ikke å opplyse hvem som er kjøpere.

- Det er et lokalt par, sier Granberg.

Det er Erik Alfstad og Marianne Taskerud som selger boligen. Til HA opplyste de 25. april at de selger boligen fordi de flytter til en annen kommune.

PRISREKORD IGJEN

7.950.000 kroner gjør Storenga 20 til både Brumunddals og Ringsakers dyreste enebolig.

- Salget gjør at dette huset igjen tar prisrekorden, sier Granberg.

Storenga 20 ble i 2010 solgt for 5.550.000 kroner. Det var rekord den gang.

7.950.000 kroner er ikke prisrekord på eiendom i Ringsaker. En mer småbruk-lignende eiendom i strandlinjen på Helgøya ble solgt for 9,3 millioner kroner i fjor.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.