En katt ble funnet utbrent i et bål i Brumunddal fredag kveld. Operasjonsleder Per Solberg forteller at politiet fikk melding om hendelsen kvart på åtte fredag kveld.

– Det var en som hadde gått forbi et bål der det stod to yngre, mørkkledde personer. Dette var på en grusvei ned mot nye E6. Han varslet politiet, og vi rykket ut. Da vi kom fram var personene borte, men det vi fant var et utbrent bål med ja, det jeg vil si var en utbrent katt, sier Solberg til HA.

– Vi vet ennå ikke om det dreier seg om dyreplageri, da vi ikke vet om katten var i live eller død da den ble lagt på bålet, sier Solberg.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har opplysninger i saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.