- En av våre største linjer vil få store endringer på grunn av vegarbeid. Dette vil påvirke mange av våre reisende, sier Cathrine Glomsvoll, som er informasjons- og markedssjef i Hedmark trafikk.

Det er planlagt vegarbeid mellom Olrud og Frøbergsvegen (som går over til Stafsbergsvegen på østsiden av flyplassen), som gjør at bybuss B3 fra onsdag 2. januar ikke vil betjene holdeplassene mellom Olrud og Hamar Katedralskole.

Bussen, som går mellom Brumunddal og Stange via Hamar skysstasjon, vil i den om lag tre måneder lange perioden med vegarbeid etter holdeplassen ved Olrud kjøre til Vienkrysset før den kjører til Hamar Katedralskole og returnerer til sin normale rute.

Ny midlertidig rute

Den midlertidige ruten for bybuss B3 vil fra onsdag 2. januar se slik ut, melder Hedmark trafikk:

Fra Brumunddal: Olrud – Vienkrysset – Hamar Katedralskole/Ringgata – Hamar konfeksjon – Maxi – Hamar Sentrum – Hamar skysstasjon.

* Holdeplasser mellom Olrud og Hamar Katedralskole betjenes ikke.

Fra Hamar skysstasjon: Hamar sentrum – Maxi – Hamar Konfeksjon – Hamar Katedralskole/Ringgata – Vienkrysset – Olrud – Brumunddal.

* Holdeplasser mellom Hamar Katedralskole og Olrud betjenes ikke.

Ny bybuss betjener Voll-Sentrum

Som erstatning for bybuss B3, vil en ny bussrute, B7, bli opprettet for å betjene strekningen Voll - Hamar skysstasjon i byggeperioden.

Denne ruten vil imidlertid avvike noe fra busstilbudet som B3 i dag tilbyr:

B7 vil ikke kjøre avganger etter klokken 12 om natten på fredager og lørdager, og reisende som skal fra Volljordet og retning Brumunddal må benytte B7 mot Maxi og bytte til B3 i retning Brumunddal på holdeplassen Maxi, melder Hedmark trafikk. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.