• Hamar-lege Fredrik Bendiksen.
    FOTO: NTB scanpix

I formiddag ga Solbakken beskjed til Nils Johan Semb om at han ikke ønsket å diskutere mulighetene videre til å bli ny norsk landslagssjef.

Overfor HA-sporten forteller Solbakken at han hadde konstruktive samtaler med Hamar-legen Fredrik Bendiksen før han kom til dagens konklusjon.

- Der har vi sittet både jeg og Anniken og diskutert både for og imot og da er det alltid godt å ha en tredjepart som kan sette det litt i et perspektiv og komme med noen kloke – om ikke råd – så i hvert fall vurderinger, sier Solbakken til HA-sporten.

Bendiksen har vært i hardt vær helt siden dopingsaken mot Therese Johaug dukket opp. Da tok han på seg hele skylden for at skiesset fikk i seg den ulovlige stoffet clostebol som følge av sårsalven som ble kjøpt i Livigno.

Solbakken gikk da tidlig ut og uttrykte sin støtte overfor Bendiksen etter at blant andre Johan Kaggestad slaktet Bendiksens opptreden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.