Etter noen deilige dager med sommertemperaturer ser det ut til at den sterkeste solkremen kan ryddes vekk for denne gang.

I hvert fall midlertidig.

Meteorologene på YR.no melder nemlig overskyet vær og lavere temperaturer de neste ni dagene.

Mot slutten av uka skal temperaturene i Hamar ligge rundt åtte til ti plussgrader midt på dagen.

Nettene blir enda kaldere, med temperaturer ned mot null i lavereliggende strøk rundt Mjøsa.

Høyere opp i fjellet, for eksempel på Sjusjøen, vil nattetemperaturene krype ned mot fire-fem minus.

En liten gladnyhet er at vindstyrken ikke blir altfor kraftig. Med beskjedne tre til fem sekundmeter er det ingen grunn til å frykte at hatten skal blåse vekk.

Samtidig er det ikke meldt nevneverdig nedbør, så skogbrannfaren vil mest sannsynlig holde seg på et høyt nivå.

LES OGSÅ: Her er den nye brannsjefen på Hedmarken

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.