HAs reporter på stedet melder at politiet har sperret av et større område rundt de utbrente vognene. Det skal ha blitt brukt store mengder skum.

 - En del av grunnen til at vi sperrer av, er at folk ikke skal dra til seg røyk. Når det brenner i biler, campingvogner og liknende, medfører dette ofte røyk som det er uheldig å få i seg, sier Per Solberg som er operasjonsleder i politiet.

En annen grunn til evakueringen og avsperringen, var eksplosjonsfaren forbundet med propanflasker.

 - Jeg kan bekrefte at vi var oppmerksomme på at det forekommer propanflasker på campingplasser, og at vi tok hensyn til dette, sier Solberg til HA.

Tre campingvogner skal være utbrent, ifølge politiets twitterkonto. Det er ikke meldt om noen personskader som følger av brannen.

De to første vognene som brant, skal ha vært tomme. I den tredje klarte politiet å evakuere alle, slik at de kom seg ut uskadd.

Gråten i halsen

HA fikk over telefonen tak i Roald Hegglund, som driver campingplassen. På daværende tidspunkt var han på veg ut dit.

 - Jeg sitter og kjører mellom Hamar og Tangen nå, men kona har ringt og oppdatert meg. Jeg har gråten i halsen. Dette er forferdelig. Det er full fyr i to hytter og det brenner i trærne på campingen. Vi har 100 faste vogner stående pluss 16 campinghytter. Og det er knusktørt på plassen.

 - Vi må bare sette vår lit til brannmannskapene, sier driver Roald Hegglund på Tangenodden Camping.

Politiet vet foreløpig ikke hvordan brannen kan ha startet.

HA følger saken videre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.